Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Πριμ “μαμούθ” για τους Πορτογάλους! Έξτρα δέλεαρ για την πρόκριση [pic]

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Πριμ “μαμούθ” για τους Πορτογάλους! Έξτρα δέλεαρ για την πρόκριση [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα την Τετάρτη (29/08) στην Τούμπα με στόχο την σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Champions League, όμως εξίσου σημαντικό είναι το ματς και για τους Πορτογάλους, με τη διοίκησή τους να υπόσχεται πριμ 4 εκατ. ευρώ στους παίκτες των “αετών”.

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς ΠΑΟΚ – Μπενφίκα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επισήμανε ότι την “πίεση” συνεχίζει να την έχει η πορτογαλική ομάδα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την είδηση ότι η διοίκηση της ομάδας υποσχέθηκε πριμ “μαμούθ” στους παίκτες για την πρόκριση στην Τούμπα.

Η ομάδα της Λισαβόνας «καίγεται» για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά θα έχει δύσκολο έργο στην Τούμπα, μετά και το 1-1 στο πρώτο ματς, γεγονός που φαίνεται ότι αναγνωρίζουν και οι ιθύνοντες του συλλόγου. Για αυτό και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σε πρωτοσέλιδό της, η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα Record, οι ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα ενημερώθηκαν ότι θα μοιραστούν έξτρα πριμ, το συνολικό ύψος του οποίου φτάνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να αποκτήσουν έξτρα δέλεαρ για την πρόκριση επί της Ελληνικής ομάδας.

Το πρωτοσέλιδο για τη Μπενφίκα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις