Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Βαρέλα! Εκτός με ίωση ο Εσίτι

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Βαρέλα! Εκτός με ίωση ο Εσίτι
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις την Πρωτοχρονιά του 2020 εν αναμονή και των εξελίξεων στη Superleague, με τον Βαρέλα να είναι πλέον καλά, αλλά τον Εσίτι να μένει εκτός λόγω ίωσης.

Ένας μέσα ένας έξω για τον ΠΑΟΚ, αφού η επιστροφή του Φερνάντο Βαρέλα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων συνδυάστηκε με την απουσία του Εσίτι, που παρουσιάστηκε άρρωστος στη Νέα Μεσημβρία.

Από εκεί και πέρα ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει ούτε τους Κρέσπο, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί και Ζαμπά, για το παιχνίδι με τον Άρη, αν και εφόσον διεξαχθεί τελικά η 17η αγωνιστική, καθώς αναμένεται ακόμα η απόφαση των διαιτητών.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το κοντέρ δε μηδενίζει, η ιστορία συνεχίζεται και η προσπάθεια το ίδιο. Η προσωπικότητα κι ο χαρακτήρας, άλλωστε, δε γνωρίζουν ούτε ορίζονται από ημερολόγια.

Το 2019 έφυγε, το 2020 είναι εδώ κι ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χωρίς ενημέρωση για την πραγματοποίηση ή όχι του αγώνα με τον Άρη λόγω της αποχής των διαιτητών, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε κανονικά στη Νέα Μεσημβρία. Με τακτική, κυκλοφορία της μπάλας κι ασκήσεις κατοχής.

Με τον Φερνάντο Βαρέλα να προπονείται κανονικά. Με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο να κάνει ατομικό στο γήπεδο, όπως κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ, με τους Ελ Καντουρί, Ζαμπά να μένουν στο γυμναστήριο και τον Άντερσον Εσίτι να περιορίζεται σε αποφόρτιση λόγω ίωσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις