Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Νέα πρόταση σε Μπίσεσβαρ! Τι ισχύει με Βαρέλα – Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Νέα πρόταση σε Μπίσεσβαρ! Τι ισχύει με Βαρέλα – Κρέσπο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πέρα από την προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης, ο ΠΑΟΚ έχει και το.. μέτωπο των ανανεώσεων. Η παραμονή των Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και Κρέσπο απασχολεί τους Θεσσαλονικείς.

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ φαίνεται πως εξελίσσεται θετικά για τον ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” κατέθεσε νέα πρόταση στον παίκτη, αλλάζοντας τη χρονική διάρκεια που προσέφερε στο συμβόλαιο του.

ΠΑΟΚ – Ενρίκε: “Έτοιμος να επιστρέψω! Η καρδιά μου ανήκει στη Θεσσαλονίκη”

Ο Μπίσεσβαρ επιθυμούσε τριετές συμβόλαιο, αλλά ο ΠΑΟΚ του προσέφερε 1+1. Η αντιπρόταση των Θεσσαλονικέων όμως αφορά συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, κάτι που φαίνεται πως ικανοποιεί και τον παίκτη.

Διαφορετικά είναι όμως τα πράγματα με τις υποθέσεις των Βαρέλα και Κρέσπο. Ο πρώτος έχει ζητήσει περίπου τριπλασιασμό της αμοιβής του, ενώ ο ΠΑΟΚ προτίθεται να του δώσει αύξηση 50%.

Όσον αφορά τον Κρέσπο,θέλει να παραμείνει στο “δικέφαλο του Βορρά”, αλλά παρατηρείται πρόβλημα με τις απαιτήσεις του ατζέντη του, ο οποίος φαίνεται να ζητά ένα σημαντικό ποσό ως προμήθεια μετεγγραφής. Οι Θεσσαλονικείς ελπίζουν πως θα ξεπεραστεί σύντομα αυτό το εμπόδιο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις