Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Νέο πρόβλημα με Ολιβέιρα! Αμφίβολος για Αστέρα Τρίπολης

ΠΑΟΚ: Νέο πρόβλημα με Ολιβέιρα! Αμφίβολος για Αστέρα Τρίπολης
ΦΩΤΟ intime

Λίγες μόνο ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις, καθώς ακολουθεί το ματς για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ούτε τώρα στο τελείωμα της σεζόν, δεν λένε να εγκαταλείψουν τον ΠΑΟΚ τα προβλήματα τραυματισμού, με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να επιστρέφει με πρόβλημα στις προπονήσεις της ομάδας. Αμφίβολος πια για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Πορτογάλος μέσος.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Λίγες μόνο ώρες μετά τη μαγική βραδιά στη Θεσσαλονίκη, οι πρωταθλητές Ελλάδας γύρισαν το διακόπτη, άφησαν στην άκρη τις χαρές και τα πανηγύρια και σήκωσαν μανίκια καθώς η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και άπαντες θέλουν να εκπληρώσουν και τον δεύτερο στόχο, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του συνεχίζουν με την ίδια σοβαρότητα, που τους διέπει από την πρώτη μέρα της φετινής σεζόν και φορτσάρουν για την κατάκτηση του νταμπλ. Μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το μυαλό όλων αδειάζει και άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό, ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική κόντρα στους Βοιωτούς και θα κάνει μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (22.04) θα προπονηθεί στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρία».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις