Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Ντόπες” Σαββίδη στους παίκτες! “Πολεμήστε σκληρά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

Σαββίδης - ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ιβάν Σαββίδης με τον γιο του Γιώργο, βρέθηκαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και “ντόπαραν” του παίκτες ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Βασιλεία, για τα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται νωρίς νωρίς, να δώσει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαβίδης, βρέθηκε στην προπόνηση για να μιλήσεις στους παίκτες του, μαζί με το γιο του, Γιώργο.

Ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ θέλησε να “ντοπάρει” τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Βασιλεία για το Champions League και τους ζήτησε να ξεχάσουν την περσινή σεζόν, με εξαίρεση τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θριάμβευσαν επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τα λόγια του Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ

«Δώστε τα όλα με τη Βασιλεία, κάντε το παιχνίδι σας, πολεμήστε σκληρά και όλα θα πάνε καλά. Ξεχάστε όσα έγιναν πέρυσι. Να θυμάστε μόνο τον τελικό που ήταν μια μέρα τεράστιας περηφάνειας και πολύ ΠΑΟΚ. Αν συνεχίσουμε από εκεί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Χαίρομαι που σας βλέπω να έχετε πολύ ωραία σχέση μεταξύ σας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις