Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ο Αουγκούστο στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για Τόκιο!

ΠΑΟΚ: Ο Αουγκούστο στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για Τόκιο!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ντοούγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ, κλήθηκε στην τελική 23άδα της εθνικής Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κάτι που σημαίνει πως θα λείψει όλο τον Ιανουάριο για να συμμετάσχει στο προ-Ολυμπιακός τουρνουά.

Στις τελικές επιλογές του Αντρέ Ζαρντίν για την ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας βρίσκεται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ. Ένα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός για τον ίδιο τον παίκτη αλλά και για τον “δικέφαλο του Βορρά” που πλέον θα έχει έναν διεθνή με “σελεσάο” στο ρόστερ του. Τα Μέσα της Βραζιλίας μάλιστα τονίζουν πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ κέρδισε τη “μάχη” με τον Ντόουγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα για την τελευταία θέση στην 23άδα.

Φυσικά μαζί με τις… τιμές έρχονται και τα προβλήματα, καθώς η Βραζιλία δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι και θα την διεκδικήσει μέσω του προ-Ολυμπιακού τουρνουά, η προετοιμασία για το οποίο θα ξεκινήσει στην Τερεσόπολις του Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 3 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως ο Αουγκούστο θα πρέπει να αναχωρήσει άμεσα για την πατρίδα του και να λείψει από τον ΠΑΟΚ για ολόκληρο τον Ιανουάριο, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό που πρέπει να σκεφτούν οι “ασπρόμαυροι” πως θα το καλύψουν.

Όσον αφορά τους αγώνες που θα δώσει η Βραζιλία ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, θα διεξαχθούν στην Κολομβία και θα αντιμετωπίσει διαδοχικά το Περού (19/1), την Ουρουγουάη (22/1), τη Βολιβία (28/1) και την Παραγουάη (31/1) με τους δύο πρώτους να παίρνουν την πρόκριση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις