Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: “Πολυβόλα” στην επίθεση! Ξεχνάει Πρίγιοβιτς και “σφραγίζει” τον τίτλο [pics]

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: “Πολυβόλα” στην επίθεση! Ξεχνάει Πρίγιοβιτς και “σφραγίζει” τον τίτλο [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ήταν “καταιγιστικός” ανά διαστήματα στην Τούμπα και με τους Άκπομ και Ζαμπά να “πυροβολούν” στην κόντρα επίθεση, πήρε μία ακόμη νίκη στην Τούμπα, επικρατώντας του ΟΦΗ με 4-0 και δείχνοντας ότι έχει ήδη ξεχάσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Το “τρένο” του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα δεν κάνει… στάσεις και “σάρωσε” στο διάβα του και τον ΟΦΗ στην Τούμπα, παίρνοντας την 9η εντός έδρας νίκη του, για τη 18η αγωνιστική της Superleague.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Μάτος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λουτσέσκου στο 24′, με τον Άκπομ στο 35′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ζαμπά στο 65′ έκανε το 3-0 σε μία ακόμη φανταστική αντεπίθεση του Δικεφάλου του Βορρά, για να “υπογράψει” το τελικό σκορ και πάλι ο Άκπομ με μία γκολάρα από το ύψος της περιοχής.

Το παιχνίδι

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε να “πιέσει” ψηλά τον ΠΑΟΚ, γεγονός όμως που φάνηκε να βοηθά περισσότερο την ομάδα του Λουτσέσκου, που έμοιαζε πιο επικίνδυνη στους ανοιχτούς χώρους. Το σκορ άνοιξε πάντως από στημένη φάση, αφού ένα κόρνερ του Μπίσεσβαρ, το μετέτρεψε σε γκολ με κεφαλιά ο Μάτος για το 1-0 στο ματς.

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε να “χτυπάει” στην κόντρα τους Κρητικούς και μετά από ένα χαμένο τετ-α-τετ του Άκπομ, ο ίδιος παίκτης βρήκε το γκολ σε μια φανταστική αντεπίθεση. Ζαμπά και Μάτος “έκρυψαν” τη μπάλα και έβγαλαν μόνο του τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ, ο οποίος με προβολή έκανε το 2-0 στο 35′, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ φάνηκε να έχει συμβιβαστεί με την ήττα και έτσι έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να… διασκεδάσει τους οπαδούς του, με τους παίκτες του να “παλεύουν” για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες λοιπόν, βρήκαν το 3-0 με τον Ζαμπά στο 65′, μετά από μία ακόμη εκπληκτική αντεπίθεση, ενώ το 4-0 έκανε ο Άκπομ, με ένα τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής στο 80′, βάζοντας “φωτιά” στην Τούμπα, που άρχισε να φωνάζει “Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές”.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Μαουρίσιο (73′ Κάνιας), Μπίσεσβαρ (67′ Πέλκας), Ζαμπά, Ελ Καντουρί (81′ Σβιντέρσκι), Άκπομ.

ΟΦΗ (Νίκος Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Νάστος (81′ Οικονόμου), Μεγιάδο, Νέιρα, Κοροβέσης, Σασί (82′ Ντίνας), Βουό (68′ Γιακουμάκης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις