Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Τέλειωσε τη δουλειά με τεσσάρα ο “δικέφαλος του Βορρά”! video

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Τέλειωσε τη δουλειά με τεσσάρα ο “δικέφαλος του Βορρά”! video
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΟΦΗ στην Τούμπα και με πρωταγωνιστές τους Πέλκα και Λάμπρου επικράτησε με 4-1 των Κρητικών και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά και το 0-3 του πρώτου αγώνα στην Κρήτη.

Το μεγάλο προβάδισμα που είχε για την πρόκριση επιβεβαίωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με 4-1 στην Τούμπα τον ΟΦΗ και συνεχίζει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Λάμπρου στο 12′ άνοιξε το σκορ για τον “δικέφαλο του Βορρά” και ο Πέλκας από το σημείο πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 23′, πριν ο Κοροβέσης στο 28′ μειώσει σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να προσφέρει θέαμα σε όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, ξανά με τον Πέλκα, στο 55′. Στο 80′ ο Σφιντέρφσκι σημείωσε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αλλάζουν 9 (!) πάσες πριν η μπάλα φτάσει στον Πολωνό και αυτός τη σπρώξει στα δίχτυα για το τελικό 4-1.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις