Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Οι πανηγυρικές… στάσεις και το «πάρτι» στο Μακεδονία Παλάς! Video

ΠΑΟΚ: Οι πανηγυρικές… στάσεις και το «πάρτι» στο Μακεδονία Παλάς! Video

Μπορεί η… στέψη να πήρε αναβολή για μια εβδομάδα, αλλά στον ΠΑΟΚ πετάνε ήδη… στα ουράνια! Οι φίλοι του «Δικέφαλου του Βορρά» περίμεναν την αποστολή της ομάδας σε διάφορα σημεία –κατά την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη- και τους υποδέχθηκαν και στο «Μακεδονία Παλάς».

Δεν μπορούν να περιμένουν και το δείχνουν. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» μαθηματικά το πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΛ, κάτι όμως που αναμένεται να γίνει την προσεχή αγωνιστική μέσα στην Τούμπα, κόντρα στον υποβιβασμένο Λεβαδειακό.

Οι φίλοι της ομάδας όμως δεν… ξενέρωσαν από αυτή την εξέλιξη και έστησαν μια… πανηγυρική επιστροφή για την αποστολή του «δικέφαλου του Βορρά», περιμένοντας το πούλμαν της ομάδας αρχικά στο μνημείο των Τεμπών και στη συνέχεια στα διόδια του Αιγινίου και των Μαλγάρων.

Το πούλμαν… κόλλησε στα πανηγυρικά μπλόκα που έστησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Οι πυρσοί, τα καπνογόνα και τα συνθήματα για την κατάκτηση του νταμπλ «έντυσαν» την πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Η ισοπαλία με την ΑΕΛ έστειλε τελικά το πούλμαν του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία Παλάς» και όχι στον Λευκό Πύργο. Η αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά» έφτασε στο ξενοδοχείο λίγο μετά τις 00.30 και οι φίλοι της πομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν και εκεί!

Πληροφορίες: paok24.com

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις