Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: “Ασπρόμαυρη” ανατροπή! Ξέσπασε και ο Σαββίδης [pics]

04.04.2019 | 17:40
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: “Ασπρόμαυρη” ανατροπή! Ξέσπασε και ο Σαββίδης [pics]

Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό στο Final 4 της Λαμίας για τις ομάδες κάτω των 15 ετών και με το τελικό 2-1 πήρε την πρόκριση για τον τελικό, προς τέρψιν και του Γιώργος Σαββίδη, που ξέσπασε στο twitter.

Παρότι βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο, με γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού στο ημιτελικό του πρωταθλήματος κάτω των 15 ετών.

Μόλις στο 30 λεπτό του αγώνα, ο Πάνος με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες, οι οποίοι στη συνέχεια έχασαν και αρκετές ευκαιρία για μεγαλύτερο προβάδισμα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε όμως στη συνέχεια πάρει τον έλεγχο του αγώνα και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν ο Γιώργος Κούτσιας έφυγε στον κενό χώρο και νίκησε τον Σινά για το 1-1.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Παπαβασιλείου απέκτησε και την ψυχολογία του αγώνα, για να κάνει τελικά την ολική ανατροπή με τον Ζίλο στο 64′ και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά της Λαμίας.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ (Παπαβασιλείου): Μπότης, Τασιούρας, Σινανάι, Ζίλο (80’ Τόσκος), Κουρσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (80’ Καμαρός), Πιτιλάκος (41’ Σπυριδόπουλος), Κούτσιας, Κουλούρης (73’ Ρούμιαντσεβ), Κεδίκογλου (51’ Μπάμπουρας).

Ολυμπιακός (Τοπολιάτης): Σίνα, Γιαλεδάκης, Χρήστου, Φλώκος (59’ Πρελιάς), Σταυρόπουλος, Ποιμενίδης, Μόσχος, Ρέτσος (74’ Κατσαούνος), Κουτσογούλας, Κατηφόρης, Πάνος (79’ Κίτσας).

Η αντίδραση του Σαββίδη

Η νίκη – πρόκριση των μικρών του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και μάλιστα με ανατροπή, οδήγησε σε έντονους πανηγυρισμούς τόσο μεταξύ των παικτών της ομάδας, όσο και από την πλευρά της διοίκησης.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, έκανε λοιπόν και σχετική ανάρτηση στο instagram, στην οποία και έγραψε τη γνωστή ατάκα “Άντε γεια σας”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version