Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός & Ατρόμητος – ΑΕΚ στο Stoiximan.gr αμέτρητα στοιχήματα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός & Ατρόμητος – ΑΕΚ στο Stoiximan.gr αμέτρητα στοιχήματα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19.30) τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερες από 250 στοιχηματικές επιλογές σε ελκυστικές αποδόσεις.

Σε μία αναμέτρηση που παραδοσιακά προσφέρει έντονα συναισθήματα, ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη αφενός για παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και αφετέρου για να βγάλει ουσιαστικά από τη διεκδίκηση του τίτλου τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να δώσει έναν «υπέρ πάντων αγώνα», θέλοντας να αποδείξει πως το παιχνίδι παίζεται ακόμα, καθώς με νίκη πλησιάζει τον ΠΑΟΚ και ξαναμπαίνει στην κούρσα για τον τίτλο.

Οι δύο ομάδες έχουν τις καλύτερες επιθέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να έχει πετύχει 45 γκολ και τον ΠΑΟΚ 44, ενώ Πρίγιοβιτς και Ανσαριφάρντ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ, έχοντας σημειώσει 13 γκολ ο καθένας.

Μάλιστα, το Stoiximan.gr προσφέρει τα ενδεχόμενα να σκοράρει ο Πρίγιοβιτς και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ή ο Ανσαριφάντ και να κερδίσει ο Ολυμπιακός μαζί με δεκάδες ακόμα συνδυασμούς.

Για τη «ρεβάνς» η ΑΕΚ στο Περιστέρι

Τη Δευτέρα, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Περιστέρι και στο παιχνίδι Ατρόμητος – ΑΕΚ (19.30) που ολοκληρώνει την καυτή τετράδα των αναμετρήσεων μεταξύ των κορυφαίων ομάδων για φέτος.

Οι κιτρινόμαυροι, παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις από τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς, με τελευταία ήττα αυτήν από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στις 23 του ίδιου μήνα.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να πάρει μία άτυπη εκδίκηση, με μία νίκη που θα την κρατήσει στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος, σε μία έδρα πάντως που «σπάει» εξαιρετικά δύσκολα, καθώς τη φετινή σεζόν ο Ατρόμητος έχει γνωρίσει την ήττα στο σπίτι του μόνο μία φορά.

Το να χαλάσει η ΑΕΚ τα εξαιρετικά εντός έδρας στατιστικά του Ατρόμητου, δίνεται από το Stoiximan.gr σε εξαιρετικά ελκυστικές αποδόσεις, μαζί με εκατοντάδες ακόμα στοιχηματικές επιλογές.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις