Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: “Πόλεμος”! Οι…. κυβερνητικές αβάντες και τα “γραφικά” πέναλτι

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δημιουργείται μια… εκρηκτική ατμόσφαιρα. Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός κρίνει πολλά στη “μάχη” του τίτλου και οι δυο πλευρές έχουν προχωρήσει σε “πόλεμο” δηλώσεων, μετά την παρέμβαση των “ερυθρόλευκων” για τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε ασχολίαστη τη διαρροή του ΠΑΟΚ, για την παρέμβαση που έκανε ο Ολυμπιακός, με πρόσθετη παρέμβαση προς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague για τη δίωξη του “δικέφαλου του Βορρά” για όσα έγιναν στους “Ζωσιμάδες”.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Ερυθρόλευκη» παρέμβαση κι «ασπρόμαυρη» επίθεση!

Με τοποθέτηση του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για “αβάντες σταλινικού τύπου από την Κυβέρνηση” τις οποίες… χαίρεται ο ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και τον ορισμό του διαιτητή Αρετόπουλου στο ντέρμπι της Τούμπας, χαρακτηρίζοντάς τον “καρμανιόλα”.

Η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά

«Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα. Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και μόνο γι’ αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα.

Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι… θανάτου από διαιτητές, παράγοντες και… τερματοφύλακες! Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά… προπονήσεις.

Υγ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι…».

Απάντηση από Κυριάκου και Γ. Σαββίδη: “Σου προτείνω να το βουλώσεις και να…”

Η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν άργησε να… αντιδράσει! Αρχικά, το λόγω πήρε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Θεσσαλονικέων, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος σχολίασε -στο λογαριασμό του στο Facebook- τα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς.

Η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Μην δίνετε καμία σημασία ποτέ σε όποιον βλέπετε να πιάνεται από τα μαλλιά του…Είναι προφανές ότι ο καθένας μας -με την αισθητική του, την ηθική του και την ευφυΐα του- θα προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του.

Είμαστε οι πρόσφυγες που μας φώναζαν “Τούρκους”. Είμαστε αυτοί που άκουγαν το πρόσταγμα “να κάνουμε επενδύσεις” αλλά ξαφνικά γίναμε “νεόπλουτοι”. Είμαστε οι πρώην “κλόουν” και “φιλοξενούμενοι”, που τώρα μας κάνουν “κυβερνητικές αβάντες”.

Θα ειπωθούν πολλά, θα επιχειρηθούν ακόμη περισσότερα, όλα με ένα στόχο: Να γίνουμε αλαζόνες, ερειστικοί, απρόσεκτοι και στο τέλος να τους μοιάσουμε.

Η δική μας δουλειά είναι να καταθέσουμε το μυαλό, τη φωνή και την ψυχή μας για τη στήριξη της ομάδας. Όχι μόνο αυτή την Κυριακή, αλλά ως τις 12 του Μάη…”.

Ακολούθησε το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη, με ένα πιο… εμπρηστικό τρόπο. Χωρίς να κατονομάσει, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτήρισε γραφικό τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Το χαρακτηριστικό ποστάρισμα

“Έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από τα πέναλτι υπέρ της ομάδας σου εδώ και τόσα χρόνια.. Κούρασες, φτάνει! Κάθε φορά το ίδιο βιολί… Δεν έχεις καταλάβει ότι ούτε οι δικοί σου σε ασπάζονται; Σου προτείνω να το βουλώσεις και να έρθεις να δούμε έναν ωραίο αγώνα”,

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις