Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Συστάσεις… αυτοσυγκράτησης από Γκαρθία ενόψει Τούμπας!

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δίνει “μεγάλο” ματς την Κυριακή στην έδρα του ΠΑΟΚ και ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” έκανε… συστάσεις στους παίκτες του, για τα όσα μπορούν να γίνουν στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Όσκαρ Γκαρθία φρόντισε να στείλει μήνυμα… ηρεμίας στους παίκτες του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του -στην προπόνηση της Πέμπτης- και τους ζήτησε να έχουν ξεκάθαρο μυαλό και να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και στο αγωνιστικό πλάνο που θα έχουν.

Άξιο αναφοράς, πως ο Γκαρθία “στόχευσε” περισσότερο με τα λόγια του τους Οτζίτζα και Ρομαό, που αρκετές φορές δυσκολεύονται να συγκρατήσουν το πάθος – νεύρα τους.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλει να δει τους παίκτες του να… τσιμπάνε σε πιθανές προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ή και από την εξέδρα. Μάλιστα, για το κλίμα της Τούμπας ανέλαβαν να.. ενημερώσουν τους νεότερους, οι “παλιοί” των “ερυθρόλευκων”.

Να αναφέρουμε ακόμα πως στου Ρέντη βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος είχε επίσης μια σύντομη κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές, επισημαίνοντας τους -σχεδόν- τα ίδια πράγματα και ζητώντας να φύγουν από την έδρα του ΠΑΟΚ με το “τρίποντο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις