Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: “Βάφτηκε” ασπρόμαυρο το ντέρμπι των Νέων

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
@PAOK_FC

Οι «μικροί» του ΠΑΟΚ νίκησαν τον Ολυμπιακό με 2-0, στο «μεγάλο» ματς της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος U-20 της Superleague και έδειξαν το… δρόμο στους «μεγάλους» του «δικέφαλου του Βορρά» που το απόγευμα υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα.

Οι Νέοι του ΠΑΟΚ έκαναν… περίπατο κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού και νίκησαν με 2-0, στο «μεγάλο» ματς της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα U-20 της Superleague.

Έτσι, ο «δικέφαλος του Βορρά» παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας τους «ερυθρόλευκους» 4 βαθμούς πίσω του και στην τρίτη θέση.

Οι Νέοι του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν μπροστά σε περίπου 300 φίλων της ομάδας και υπό το βλέμμα των δυο γιών του Ιβάν Σαββίδη και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ από τα.. αποδυτήρια, με την κεφαλιά του Γαϊτανίδη (1-0).

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «κλείδωσε» τη νίκη στο 78’, με τον Μπαλογιάννη να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (57′  Μανιώτης), Τζοβάρας, Γαϊτανίδης (57′ Μαρκόφσκι), Γκαργκαλατζίδης (88′ Παπαδόπουλος).

Ολυμπιακός (Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κούγιος, Λάμπρου, Ράμα, Πέιος (70′ Νεοφυτίδης), Χατζηιωαννίδης (61′ Μπουλλάρι), Ξενιτίδης, Βάρκας, Βρουσάι, Βοΐλης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις