Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Παίρνει Ολιβέιρα από την Πόρτο!

ΠΑΟΚ: Παίρνει Ολιβέιρα από την Πόρτο!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια σημαντική μετεγγραφή είναι ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς “έκλεισαν” τον Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν έναν ακόμα λόγο για να χαίρονται, πέρα απ ‘τη νίκη της ομάδας τους επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως γίνεται γνωστό, οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Ο 26χρονος Σέρχιο Ολιβέιρα αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και προορίζεται για να… γεμίσει τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, μετά και τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ. Στη συμφωνία δεν αποκλείεται να μπει και οψιόν αγοράς του παίκτη.

Ο διεθνής μέσος έχει 3 συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας. Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές με την Πόρτο (8 πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και 4 ολιγόλεπτες στο Champions League), ενώ συνολικά έχει 68 με 9 γκολ και 9 ασίστ στους “δράκους”.

Ο Ολιβέιρα έχει αγωνιστεί σε Πάσος Φερέιρα (65 συμμετοχές), Πεναφιέλ (13 συμμετοχές), Μπέιρα Μαρ (12 συμμετοχές), Μαλίν (8 συμμετοχές) και Ναντ (6 συμμετοχές).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις