Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Παιχνίδια… τακτικής από Κάλιαρι για Μπράνταριτς(;)

ΠΑΟΚ: Παιχνίδια… τακτικής από Κάλιαρι για Μπράνταριτς(;)

Ο ΠΑΟΚ βιάζεται να κάνει δικό του τον Φίλιπ Μπράνταριτς κι έτσι καλυφθεί το κενό που έχει η ομάδα στο χώρο του κέντρου, αλλά ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάσο Τζιουλίνι, κάνει τα… παιχνίδια του.

Θέλει πραγματικά να… τραβήξει την υπόθεση μετεγγραφής του Μπράνταριτς στον ΠΑΟΚ, ή απλά αυτά είναι «παιχνίδια» για να πάρει περισσότερα χρήματα από τους Θεσσαλονικείς;

Όπως και να έχει, η μετακίνηση του Κροάτη μέσου από την Κάλιαρι στον ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολη υπόθεση, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας της Σαρδηνίας, Τομάσο Τζιουλίνι.

Σε ερώτηση για το τι θα σημαίνει για την Κάλιαρι πιθανή πώληση του Φίλιπ Μπράνταριτς, ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου αποκρίθηκε: «Για να αξιολογήσουμε τον Φίλιπ στη φετινή προετοιμασία, θα πρέπει να πούμε πως θα μπορούσε να γίνει ένας εξαιρετικά σημαντικός ποδοσφαιριστής για την Κάλιαρι.

Πέρσι έχασε κομμάτι της προετοιμασίας και αυτό δεν έκανε τα πράγματα εύκολα γι΄ αυτόν. Θα δούμε τι θα κάνουμε τον επόμενο 1,5 μήνα. Νομίζω πως η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη, το να γίνει μία μεταγραφή αφού παιχθούν δύο ή τρία επίσημα παιχνίδια, δεν είναι και τόσο επιζήμιο για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές” ήταν τα λόγια του Τομάσο Τζιουλίνι.

Να αναφέρουμε ότι ο Μπράνταριτς αγωνίστηκε σήμερα (21.07.2019) στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης της Κάλιαρι με την Φεραλπισάλο. Το πρωί της ίδιας ημέρας, ιταλικές ιστοσελίδες ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πρότασή του προς την Κάλιαρι για τον Κροάτη χαφ στα 5 εκατομμύρια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις