Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Κυρίαρχος και… “χέρι – χέρι” με την Παρί!

ΠΑΟΚ: Κυρίαρχος και… “χέρι – χέρι” με την Παρί!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ πάει… τρένο στη Superleague έκανε το 8×8 παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κόντρα στον Παναθηναϊκό και παίρνοντας -έτσι- όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου. Τρεις είναι συνολικά οι ευρωπαϊκές ομάδες που συνεχίζουν με νίκες στα πρωταθλήματα τους.

Αυτή τη στιγμή είναι το… αφεντικό για τον φετινό τίτλο στη Superleague. Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχε ουσία και θέαμα στο παιχνίδι του και πήρε το “μεγάλο” ματς της Τούμπας με 2-0, έχοντας για πρωταγωνιστές τον “Killer” Πρίγιοβιτς και τον… Assist man, Ζαμπά.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Τρένο» για το πρωτάθλημα! Έβαλε για… ύπνο τα «μωρά» του Δώνη [pics]

Μετά τις νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Άρη (εκτός), ο “δικέφαλος του Βορρά”… παρέσυρε και το “τριφύλλι”, με αποτέλεσμα να μείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία, αλλά και να διατηρήσει το απόλυτο νικών μετά από οκτώ αγωνιστικές. Εάν βάλουμε στο… σακούλι και οι πέντε διαδοχικές νίκες στο τέλος της περυσινής περιόδου, τότε οι Θεσσαλονικείς μετρούν 13 συνεχόμενες επιτυχίες στη Superleague.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το… χάρηκε στην Τούμπα η Άννα Κορακάκη! [pic]

Στο σύνολο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή -και στα… σημαντικά πρωταθλήματα- διαπιστώνεται πως μόνο η Αϊντχόφεν και η Παρί Σεν Ζερμέν, διατηρούν το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής μαζί με τον ΠΑΟΚ. Οι Παριζιάνοι μετρούν ένδεκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην Ligue 1, ενώ οι Ολλανδοί έχουν το 10x10 Eredivisie. Χωρίς βαθμολογική απώλεια, παραμένει επίσης, η Τρε Φιόρι από το …Σαν Μαρίνο (5x5).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις