Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Ανίκητος για το πρωτάθλημα!

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Ανίκητος για το πρωτάθλημα!
ΦΩΤΟ eurokinissi

– Ο ΠΑΟΚ επικράτησε και του Παναθηναϊκού στην Τούμπα
– Εμφανώς καλύτερος ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε εύκολα με 2-0
– Πρίγιοβιτς και Λημνιός, από ασίστ του Ζαμπά, τα γκολ για την ομάδα του Λουτσέσκου,
– Μόνο νίκες για τον ΠΑΟΚ μετά από 8 αγωνιστικές στη Superleague

Ο ΠΑΟΚ ήταν “κυρίαρχος” στο παιχνίδι της Τούμπας και υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το δικό του απόλυτο στη Superleague, όπου βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή μετά από 8 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Λουτσέσκου “πίεσε” από την αρχή την ομάδα του Δώνη, όμως ο Διούδη “έπιανε” τα πάντα μέχρι και το 51ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Πρίγιοβιτς έδωσε και πάλι τη… λύση με κοντινό πλασέ από ασίστ του Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο δημιουργός και του 2-0, με τον Λημνιό να χρίζεται σκόρερ μόλις 24 δευτερόλεπτα (!) από την είσοδό του στο γήπεδο.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Χωρίς σημαντικά προβλήματα, οι δύο ομάδες στο ντέρμπι, αφού στον Παναθηναϊκό έχουν τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, για πρώτη φορά και όλοι οι τραυματίες των προηγούμενων αγωνιστικών, όπως ο Μουνιέ και ο Στάικος, ενώ στον ΠΑΟΚ μοναδική απουσία είναι αυτή του Μαουρίτσιο, ο οποίος παραμένει όμως εδώ και καιρό στα “πιτς”, λόγω τραυματισμού.

Από μία νίκη έχουν οι δύο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί πέρυσι με το ευρύ 4-0 και τον Παναθηναϊκό να έχει φύγει με το διπλό ένα χρόνο νωρίτερα, επικρατώντας με 2-3 στο τελευταίο ματς των πλέι οφ της σεζόν 2016-17.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις