Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Μεγάλη “μάχη” στη γεμάτη Τούμπα

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Τούμπα ανοίγει τις πύλες της μετά από 4 μήνες -και πάλι -για την “μεγάλη” αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για την 14η αγωνιστική της Superleague (19:30, NewsIt.gr, Novasports 1).

Ο ΠΑΟΚ εξέτισε την τιμωρία 7 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί και η Τούμπα θα “ανοίξει” για πρώτη φορά εφέτος, στην.. μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/939775987964891136

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα δώσουν δυναμικό “παρών” στις εξέδρες του γηπέδου, κάτι που φάνηκε και από την… τρέλα τους στην διάθεση των εισιτηρίων τα οποία έχουν σχεδόν εξαφανίσει!

Ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη, η οποία θα τον κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το… παιχνίδι της μοίρας όμως φέρνει τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν στην… ανοικτή Τούμπα με αντίπαλο -και πάλι- τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχαν ηττηθεί με 3-2 στο φινάλε των περσινών πλέι οφ της Superleague.

Απ’ την άλλη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση και θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα, το οποίο θα του δώσει ισχυρή ψυχολογική “ένεση”.

Άξιο αναφοράς πως ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 15 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση και μόλις 4 βαθμούς πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, μετά και τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού (29 β. ) είναι τρίτος με 25 βαθμούς.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ο Ραζβάν λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βιεϊρίνια, που υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από την σκωληκοειδίτιδα που τον ταλαιπωρεί. Αντιθέτως, συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΠΑΟΚ τον Πρίγιοβιτς.

Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο τέρμα τον Πασχαλάκη και στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά και Κρέσπο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κάνιας και ο Μαουρίσιο, ενώ ο Πέλκας θα έχει.. ελεύθερο ρόλο. Στις πτέρυγες αναμένεται να βρεθούν οι Μακ και Λημνιός, ενώ ο Κουλούρης θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Απ’ την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πήρε μαζί του τους Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Λουτσιάνο και φυσικά τον Τσάβες.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τον Παναθηναϊκό με τον Διούδη στο τέρμα και στην άμυνα τους Γιόχανσον, Κουτρουμπή, Μολέντο και Χουλτ.

Στη μεσαία γραμμή θα ααγωνιστούν οι Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης και Λουντ, ενώ στα άκρα θα βρεθούν οι Βιγιαφάνιες και Άλτμαν. Ο Μολίνς θα είναι ο κεντρικός επιθετικός των ‘πρασίνων”.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

ΑΕΛ-Ξάνθη 1-0

Πανιώνιος-Πλατανιάς 2-1

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-4

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 2)

Ατρόμητος-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 2)

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία (17:15, Novasports 3)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

ΑΕΚ-Κέρκυρα (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

ΑΟΚ-Ατρόμητος (15:00, Novasports 2)

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης (17:15, Novasports 2)

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, Novasports 2)

Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 2)

Λαμία-ΑΕΛ (17:15, Novasports 3)

Ξάνθη-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Λεβαδειακός-Πανιώνιος (19:30, Novasports 1)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις