Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Οριστικό! Άλλαξε η ημερομηνία του ντέρμπι

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Οριστικό! Άλλαξε η ημερομηνία του ντέρμπι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την έβδομη αγωνιστική της Superleague δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (28/10), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου κι όχι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί οριστικά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αποδέχτηκε το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κι έτσι το παιχνίδι αναμένεται να γίνει μία ημέρα αργότερα από ότι αρχικά είχε οριστεί.

Την τελική απόφαση θα την πάρει πάντως η Superleague. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ήταν αντίθετος με τη μεταφορά του αγώνα, εξηγώντας μέσω επιστολών στα εμπλεκόμενα μέρη γιατί η ομάδα δεν είναι σύμφωνη με την αλλαγή μέρας.

Πλέον η ΕΠΟ καλείται να μεταφέρει το ματς Παναθηναϊκός – Ιεράπετρα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη (31/10), καθώς δεν θα έχει συμπληρωθεί το 48ωρο που πρέπει να μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο αγώνες. Η ομοσπονδία δεν μπορεί, μάλιστα, να ορίσει το παιχνίδι για την Πέμπτη, καθώς υπάρχει και το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις