Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πέντε γκολ στο ντέρμπι των νέων! Νίκησαν οι γηπεδούχοι

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πέντε γκολ στο ντέρμπι των νέων! Νίκησαν οι γηπεδούχοι
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, μπορεί να έχει μεταφερθεί για αύριο Δευτέρα (29/10), όμως οι νέοι των δύο ομάδων αγωνίστηκαν κανονικά στη Νέα Μεσημβρία, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-2 και να μένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών, με τις δύο ομάδες να “παλεύουν” για την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και το Δικέφαλο του Βορρά να επικρατεί τελικά με σκορ 3-2.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, με τον Τζοβάρα, για να ισοφαρίσει για τους “πράσινους” ο Σέχου στο 21′. Ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά το προβάδισμα όμως, με τον Δούμτζη (32′) και έκανε και το 3-1 με τον Γαϊτανίδη στο 77′, “σφραγίζοντας” τη νίκη, αφού το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια το Τριφύλλι, ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με τον Παπαδόπουλο στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Κ19

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης , Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης , Χατζηστραβός (83′ Βουτσάς), Τζοβάρας (30′ Πανίδης), Γαϊτανίδης, Δούμτσης (66′ Θεοδωρίδης)

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης (52′ Βαγιανίδης), Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (61′ Σαντικάι), Σερπεζής, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (69′ Παπαδόπουλος).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις