Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Φοράνε τα πράσινα! Από Τούμπα… Λεωφόρο

Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα ακολουθήσει τη διαδρομή Λεωφόρος – Τούμπα. Το αντίστροφο “ταξίδι” όμως φαίνεται θα κάνουν οι Μυστακίδης, Κάτσε και Κωνσταντινίδης, που από τον ΠΑΟΚ θα πάνε στον Παναθηναϊκό. “Ανοιχτό” για Μπρέσια του Κωνσταντινίδη

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών δείχνουν πως οι Μυστακίδης (ΦΩΤΟ), Κάτσε και Κωνσταντινίδης θα φορέσουν τελικά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παρά το “ναυάγιο” της μετεγγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ, οι τρεις ποδοσφαιριστές του “δικέφαλου του Βορρά” αναμένεται να ενταχθούν τελικά στο ρόστερ των “πρασίνων”.

Οι δυο πλευρές φαίνεται πως τα έχουν βρει και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν πριν τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου (20:00) στο “τριφύλλι”.

Όσον αφορά το… καθεστώς των τριών μετακινήσεων, ο Μυστακίδης αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός έως το τέλος της περιόδου στον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Οι Κάτσε και Κωνσταντινίδης θα υπογράψουν στο “τριφύλλι” ως δανεικοί, αλλά με την οψιόν να συνεχίσουν εκεί και την επόμενη σεζόν.

Να αναφέρουμε πάντως πως η Μπρέσια φαίνεται να έχει μπει γερά στο… κόλπο για την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις