Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή: Με Μίσιτς για την ανατροπή στο Κύπελλο

ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή: Με Μίσιτς για την ανατροπή στο Κύπελλο
paokfc.gr

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους παίκτες με τους οποίους θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου ματς των δυο ομάδων, για φάση των “16” της διοργάνωσης.

Μπορεί να έχει κάνει λίγες προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Γιόζιπ Μίσιτς μπήκε στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσλου για τον αγώνα ρεβάνς του “δικέφαλου του Βορρά”με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λέο Μάτος που επιστρέφει από τιμωρία. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κάνιας , Κίτσιου ,Βέρνμπλουμ κι ο Πέλκας που δεν είναι 100% έτοιμος λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Την ίδια στιγμή, την πρώτη του προπόνηση στον ΠΑΟΚ έκανε ο Κάρολ Σβιντέρσκι, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω της συμμετοχής του με τον Ατρόμητο στον αγώνα της Ξάνθης.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου

Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος, Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Μίσιτς , Μαουρίσιο ,Σάκχοφ , Μπαλογιάννης , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Λημνιός ,Καρέλης , Άκπομ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις