Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Παραμένουν τέσσερις εκτός για Φερέιρα!

ΠΑΟΚ: Παραμένουν τέσσερις εκτός για Φερέιρα!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άμπελ Φερέιρα έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο το Σάββατο (26/10), έχοντας τις γνωστές απώλειες των Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ.

Για την 8η αγωνιστική της Superleague, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Βόλο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και ο Άμπελ Φερέιρα έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το πλάνο της ομάδας του για το ματς.

 Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

«Συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (24.10) η προετοιμασία του Δικεφάλου για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, με το βάρος να πέφτει και πάλι στο κομμάτι της τακτικής.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν κάποια παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αμπέλ Φερέιρα και έδειξε στους παίκτες του τι θέλει να δει στο γήπεδο το Σάββατο (26.10). Στο φινάλε είχαμε τουρνουά τριών ομάδων.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Ομάρ Ελ Καντουρί , ο Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που κάνει για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ οι Φερνάντο Βαρέλα και Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησαν τα δικά τους ατομικά προγράμματα.

Την Παρασκευή (25.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις