Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Παρέμβαση οπαδού στο Περιφερειακό Συνέδριο! “Μην σταθούμε σε μια φωτογραφία” [vid]

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ thestival.gr

Το πρώην μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Πανάκας ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, να υπάρξει δίκαιη απόφαση για όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι να σταθούν στην κόσμια συμπεριφορά των οπαδών του “δικέφαλου του Βορρά” στην αναμέτρηση και όχι “στο μεμονωμένο γεγονός μιας φωτογραφίας”.

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο κ. Πανάκας αναφέρθηκε στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αφορούν τον”δικέφαλο του Βορρά”, καλώντας την Πολιτεία να μην σταθεί στο “μεμονωμένο γεγονός της φωτογραφίας”, που απεικονίζει τον Ιβάν Σαββίδη να οπλοφορεί εντός του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας, στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

“Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί το άθλημα έφυγε από τους αγωνιστικούς χώρους και κρίνεται πλέον στα γραφεία. Θέλουμε σαν ΠΑΟΚ να υπάρξει κράτος δικαίου. Να μην σταθούμε στο μεμονωμένο γεγονός μιας φωτογραφίας, γιατί αυτήν την στιγμή τον σύλλογο τον δικάζει μια φωτογραφία, αλλά να σταθούμε στη σωστή παρουσία 30.000 ανθρώπων. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Θέλουμε και ζήτημα από όλους δικαιοσύνη” δήλωσε.

Όπως αναφέρει το “thestival.gr”, ο κ. Συναδινός απέφυγε να τοποθετηθεί σχετικά με ζητήματα, που άπτονται του ποδοσφαίρου.

ΠΗΓΗ: “thestival.gr”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις