Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πασχαλάκης: “Οπαδοί του Παναιτωλικού έλεγαν άσχημα πράγματα για τη Μακεδονία”

ΠΑΟΚ – Πασχαλάκης: “Οπαδοί του Παναιτωλικού έλεγαν άσχημα πράγματα για τη Μακεδονία”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανέφερε ότι κάποιοι οπαδοί του Παναιτωλικού έλεγαν κάποια άσχημα πράγματα για τη Μακεδονία, στο παιχνίδι της ομάδας του Αγρινίου με τον ΠΑΟΚ.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ καυτηρίασε όσα άκουσε από μερικούς οπαδούς του Παναιτωλικού για τη Μακεδονία, στο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά στο Αγρίνιο.

Όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ

“Προφανώς και να πάρουμε τον τίτλο, το ρεκόρ είναι κάτι το οποίο είναι ατομικό, είμαστε σε μια ομάδα ο ένας για τον άλλον, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε πράγματα φέτος. Σαφώς είναι κάτι πολύ όμορφο, ατομικά να κερδίζεις πράγματα, απλώς αυτό που χρειαζόμαστε φέτος είναι ομαδικότητα, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε τον τίτλο.

Και μία άσχημη παρένθεση ο κόσμος του Παναιτωλικού, που ήταν για γέλια, γιατί στην αρχή λέγανε κάποια άσχημα πράγματα, ειδικά για τη Μακεδονία και νομίζω ότι αυτό δεν χρειάζεται να λέγεται από κανέναν στην Ελλάδα.

Σίγουρα ήταν Αγρινιώτες στο συλλαλητήριο που έγινε πριν μερικές μέρες στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτι το οποίο με εξοργίζει ορισμένες φορές, νομίζω ήταν μια κακή παρένθεση από ένα μικρό μέρος των φιλάθλων. Ήταν κάτι ατυχές γιατί ο κόσμος του Αγρινίου δεν είναι αυτός”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις