Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πέλκας: “Είχαμε τελικό με VAR και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση”

ΠΑΟΚ – Πέλκας: “Είχαμε τελικό με VAR και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση”
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει την κατάκτηση του τρίτου του σερί Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ και ο Δημήτρης Πέλκας δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί ότι η επιτυχία του “δικέφαλου του βορρά’ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αφού ο τελικός έγινε με τη χρήση VAR.

Μιλώντας μετά τον αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV, ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε: “Είναι το πιο σημαντικό Κύπελλο από τα τρία που σηκώσαμε επειδή και κάναμε το νταμπλ. Είχαμε και τελικό με VAR οπότε δεν υπάρχει αμφισβήτηση”.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κυρίαρχος και… πελάτισσα! Ιστορικό νταμπλ ο ΠΑΟΚ – Εξαφανισμένη η ΑΕΚ

Ακολούθως ο Έλληνας διεθνής μέσος δήλωσε: “Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αγωνίστηκα πρώτη φορά ως αρχηγός σε τελικό κυπέλλου. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε χαρούμενο όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ”.

Στην συνέχεια ο Πέλκας υποστήριξε πόσο σημαντικό ήταν για αυτόν ότι αγωνίστηκε ως αρχηγός στον τελικό: “Πρώτη φορά σηκώνω το Κύπελλο ως αρχηγός. Ευχαριστώ τον Στέλιο Μαλεζά, που είναι η σημαία, η ψυχή της ομάδας, που με άφησε ως αρχηγός να σηκώσω εγώ πρώτος το Κύπελλο. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να το σηκώσω”

Κλείνοντας, ο διεθνής μέσος ρωτήθηκε κάποια στιγμή αν το πόδι του είναι εντάξει, αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις, και απάντησε με χιούμορ: “Το έχουμε για γούρι ο αρχηγός να βγαίνει αλλαγή για να κατακτάμε έναν τίτλο. Έγινε με τον Βιερίνια όταν ήταν αρχηγός, έγινε και με μένα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις