Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πέλκας: “Να μείνω στην Τούμπα – Όλοι οι τίτλοι για τον Σαββίδη”

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Πέλκας ξεκαθάρισε ότι θα σκεφτεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ, μόνο για μία κορυφαία ομάδα του εξωτερικού και αποθέωσε τον Ιβάν Σαββίδη για την προσφορά του στο “Δικέφαλου του Βορρά”.

Με σκάουτερ να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και να τον βλέπουν να κρίνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Δημήτρης Πέλκας θα έχει σίγουρα την ευκαιρία της μεττεγραφής στο εξωτερικό, ο ίδιος όμως δήλωσε ότι θα το κάνει μόνο για μια μεγάλη ομάδα.

“Ανήκω στον ΠΑΟΚ και θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ”, ήταν το ξεκάθαρο μήνυμά του στην εφημερίδα Live Sport, όπου μίλησε και για την κατάκτηση του Κυπέλλου, το χαμένο πρωτάθλημα, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη που “άλλαξε τον ρου της ιστορίας του ΠΑΟΚ”.

Οι δηλώσεις του Πέλκα

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν με απασχολεί το θέμα αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να χαρώ τις στιγμές για όσα πετύχαμε. Εγώ έζησα όλη μου τη ζωή στον ΠΑΟΚ, ανήκω στον ΠΑΟΚ και θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Από εδώ θα φύγω μόνο αν προκύψει ενδιαφέρον από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, που θα μου δίνει τις προοπτικές να πετύχω και να βιώσω όσα έχω ονειρευτεί από μικρός».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Θα ήταν έγκλημα να ολοκληρωθεί αυτή η χρονιά, η καλύτερη της ιστορίας του ΠΑΟΚ, χωρίς τίτλο. Αξίζαμε και το πρωτάθλημα, είχαμε εντός γηπέδου τους περισσότερους βαθμούς, όμως δεν μας άφησαν να το πανηγυρίσουμε κι αυτό».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του ΠΑΟΚ και θέλαμε να του το αφιερώσουμε. Όλοι οι τίτλοι που θα έρθουν θα είναι γι’ αυτόν. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όσα μας προσφέρει είναι να του χαρίζουμε τίτλους. Η κίνηση με τη μάσκα δεν ήταν μόνο συμβολική, το νιώθαμε μέσα μας πως είναι δίπλα μας, στο ΟΑΚΑ μαζί μας και θέλαμε να το δει κι αυτός».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις