Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Πρίγιοβιτς! Τα παιχνίδια που χάνει – Τι ισχύει με ΑΕΚ…

ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Πρίγιοβιτς! Τα παιχνίδια που χάνει – Τι ισχύει με ΑΕΚ…

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς απέκτησε πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ και τα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι καλά…

Τα νέα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι καλά! Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (12.09.2018) σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού.

Αυτό σημαίνει πως ο Σέρβος επιθετικός θα μείνει εκτός για 7-10 μέρες. Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Πρίγιοβιτς για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, αλλά και στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με την Τσέλσι στην Τούμπα.

Ο Πρίγιοβιρς θα κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Superleague με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το πρωί της Τετάρτης (12.09) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (11.09).

Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Σέρβος επιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους (ημιμεμβρανώδεις). Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται σε επτά με δέκα μέρες.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις