Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Πλήγμα” με Ζαμπά – Τον χάνει για μήνες!

ΠΑΟΚ: “Πλήγμα” με Ζαμπά – Τον χάνει για μήνες!
Intime

Μπορεί ο Λέο Ζαμπά να… απέφυγε τα χειρότερα, αλλά θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων στον ΠΑΟΚ για αρκετούς μήνες

Ο Λέο Ζαμπά ήταν ο μεγάλος άτυχος του φιλικού που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Δόξα Δράμας, αφού αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Ζαμπά μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου (σ.σ. δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του) του και από την πρώτη στιγμή υπήρξαν έντονες ανησυχίες για την σοβαρότητα του τραυματισμού του, με τις σκέψεις να φθάνουν ακόμη και στην ρήξη χιαστού.

Ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο και τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους. Ο Ζαμπά και υπολογίζεται ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 2 με 3 μήνες!

Τα όσα αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Τ’ αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο του τραυματισμού και να ληφθεί η απόφαση για την πορεία της αποθεραπείας του που υπολογίζεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 μήνες.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις