Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πρίγιοβιτς: “Θετικό νέο η αλλαγή προπονητή στη Βασιλεία”

ΠΑΟΚ – Πρίγιοβιτς: “Θετικό νέο η αλλαγή προπονητή στη Βασιλεία”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για το αυριανό (31/07) δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League και στάθηκε στην αλλαγή προπονητή των Ελβετών, τονίζοντας όμως ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την απόδοση της δικής του ομάδας.

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς δίνει ήδη ο ΠΑΟΚ, αφού στη ρεβάνς με τη Βασιλεία θα “παίξει” την παρουσία του στο φετινό Champions League, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πάντως, να εμφανίζεται σίγουρος για την ομάδα του, στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου ματς.

Οι δηλώσεις του Πρίγιοβιτς για το Βασιλεία – ΠΑΟΚ

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Βασιλείας: «Η αλλαγή του προπονητή της Βασιλείας μπορεί να είναι κάτι θετικό για εμάς. Ούτως ή άλλως έχω θετικές σκέψεις και θεωρώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το προσωπικό του κίνητρο: «Το πιο σημαντικό είναι η αυριανή απόδοση της ομάδας και όχι η προσωπική μου. Είναι δευτερεύουσας σημασίας το πώς θα αποδώσω ατομικά. Είμαι πεπεισμένος ότι θα παίξουμε αύριο κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που θα παίξω αύριο».

Για την ετοιμότητά του: «Νιώθω έτοιμος να δώσω το 100% και στα 90 και στα 120 λεπτά αν χρειαστεί. Αν νιώσω αδύναμος θα το πω εγώ ο ίδιος στον προπονητή να με αλλάξει, γιατί έχουμε ισάξιους παίκτες».

Για τη συνοχή του ΠΑΟΚ: «Αύριο δεν παίζει ρόλο η αλλαγή του προπονητή. Μεγαλύτερη σημασία έχει να αποδώσουμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το τι περιμένει από τη Βασιλεία: «Η ατμόσφαιρα αύριο θα είναι καλή, είναι και εθνική εορτή. Ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει σε γεμάτα γήπεδα, με δυνατή ατμόσφαιρα και θα μπορέσει να αποδώσει».

Για την αναφορά του τεχνικού της Βασιλεία, Αλεξάντερ Φράι, στο πρόσωπό του: «Νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι επικίνδυνη. Η ομάδα μου δίνει τις ευκαιρίες, μου επιτρέπει να παίζω καλύτερα. Τον Φράι, τον παρακολουθούσα από παλιά. Σκοπός αύριο είναι να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ το ίδιο και η ομάδα. Θα τα δώσω όλα στο γήπεδο».

Για το αν παρακολουθεί το ελβετικό πρωτάθλημα: «Δεν παρακολουθώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι πήραν οι Γιουνγκ Μποις το πρωτάθλημα και το πήραν δίκαια. Γνωρίζω όμως ότι η Βασιλεία κυριαρχεί στο ελβετικό ποδόσφαιρο. Εχω κάποιους φίλους και ανταλλάσουμε πληροφορίες, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις