Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Πρώτη αντίδραση για το σκεπτικό… υποβιβασμού! “Νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας”

ΠΑΟΚ: Πρώτη αντίδραση για το σκεπτικό… υποβιβασμού! “Νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας”
Intime

Το σκεπτικό της ΕΕΑ για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (10.02.2020) στα χέρια της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ. Λίγη ώρα μετά, είχαμε την πρώτη αντίδραση των Θεσσαλονικέων…

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δημοσίευσε μετά από δύο εβδομάδες το σκεπτικό με βάση το οποίο κατέληξε στην απόφαση ότι προκύπτει πολυιδιοκτησία ανάμεσα στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Superleague: Βγήκε το σκεπτικό για τον… υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης!

Το σκεπτικό της ΕΕΑ βρίσκεται πλέον στα χέρια τόσο του αθλητικού δικαστή, όσο και σε αυτά των  ενδιαφερόμενων ΠΑΕ. Μάλιστα, λίγη ώρα μετά είχαμε και την… πρώτη αντίδραση από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρεται, το νομικό επιτελείο της ομάδας βρίσκεται σε διαδικασία μελέτης του σκεπτικού, κάνοντας λόγο για… σεναριογράφους, παραμύθι και “…νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας”.

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Λάβαμε επιτέλους την έκθεση της ΕΕΑ και ζητούμε συγγνώμη που τους κατηγορήσαμε ότι καθυστέρησαν. Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι. Δυσκολεύτηκαν να τεκμηριώσουν μια προειλημμένη τους απόφαση και τελικά κατέληξαν σε ένα νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έκαναν τη ζωή πιο εύκολη. Σύντομα θα πάρουν και τις νομικές απαντήσεις…».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις