Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Σενάριο” για Τόσκα – Θέλει Μυστακίδη ο Πλατανιάς

ΠΑΟΚ: “Σενάριο” για Τόσκα – Θέλει Μυστακίδη ο Πλατανιάς
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ κοιτάζει την περίπτωση του Ρουμάνου αμυντικού, Αλίν Τόσκα – Ο Πλατανιάς θέλει Μυστακίδη.

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα από Ρουμανία και Ισπανία που αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του αμυντικού της Ρεάλ Μπέτις, Αλίν Τόσκα.

Άξιο αναφοράς, πως η ρουμανική ιστοσελίδα “ziare.com” σημειώνει πως τη συγκεκριμένη περίπτωση τη διαπραγματεύεται ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο μάνατζερ του Τόσκα έχει την σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με κάποια από τα δημοσιεύματα, γίνεται λόγος για προσπάθεια δανεισμού του παίκτη από την Μπέτις, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Θέλει Μυστακίδη ο Πλατανιάς

Ο Γιάννης Μυστακίδης επέστρεψε μετά από 8 μήνες στην αγωνιστική δράση και στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα.

Απ’ ότι φαίνεται, ο Πλατανιάς δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφρή δανεισμού και οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα δώσουν τον παίκτη -προκειμένου να βρει και πάλι καλό αγωνιστικό ρυθμό- ή αν θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ κι έτσι να προσπαθήσει να… βρει τον καλό του εαυτό μέσα στην ομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις