Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκε στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκε στην Τούμπα!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-2 στην Τούμπα, αλλά έμεινε εκτός από τη συνέχεια του Europa League, εξαιτίας της ήττας με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι της Τσεχίας.

Σοκαριστικός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ που βρήκε τρία γκολ στην Τούμπα, αλλά κατάφερε να δεχθεί και δύο τέρματα από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για να αποκλειστεί από το Europa League στα εκτός έδρας γκολ.

Ο Μεντβέντεφ “πάγωσε” την Τούμπα με το 1-0 στο 38′, αλλά ο Λημνιός ισοφάρισε στο 49′ και ο Σβιντέρσκι πέτυχε το 2-1 στο 50′, φθάνοντας την ομάδα του ένα γκολ πριν την πρόκριση. Οι Τσέχοι ισοφάρισαν όμως ξανά στο 61′ με τον Ντε Μάρκο και κράτησαν τελικά σκορ πρόκρισης, παρά το 3-2 του Γιαννούλη στο 87′.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας από το Newsit.gr


Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλα περιθώρια για λάθη, αν θέλει να πάρει την πρόκριση, που θα του αποφέρει τα οικονομικά εφόδια του Europa League, θα τον κρατήσει στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά θα του δώσει την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία της UEFA, κάτι που θα τον βοηθήσει να αποφύγει στο μέλλον κληρώσεις τύπου… Άγιαξ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μια μεγάλη απουσία, τον τιμωρημένο Μάτος, την θέση του οποίου θα καλύψει ο συμπατριώτης του Ροντρίγκο. Κατά τα άλλα ο Αμπέλ Φερέίρα θα παρατάξει την… καλή του ενδεκάδα την οποία εμπιστεύτηκε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα PAOK TV όπου μόνο με συνδρομή 4,99 ευρώ μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει και με τον ίδιο τρόπο θα το παρακολουθήσουν και στην Σλοβακία οι ενδιαφερόμενοι. Ο Σουηδός Αντρέας Εκμπεργκ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Τούμπας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις