Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Ώρα… πρόκρισης μέσα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Ώρα… πρόκρισης μέσα στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην κατάμεστη Τούμπα (20:00, NewsIt.gr, PAOK TV), με σκοπό να… πιάσει από το λαιμό την αντίπαλο του και να πάρει σκορ πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Μεγάλη βραδιά στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα στη Σλοβακία κι έτσι να περάσει στους ομίλους του Europa League.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” έχει βασικό και μοναδικό στόχο την πρόκριση, που θα του αποφέρει τα οικονομικά εφόδια του Europa League, θα τον κρατήσει στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά θα του δώσει την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία της UEFA, κάτι που θα τον βοηθήσει να αποφύγει στο μέλλον κληρώσεις τύπου… Άγιαξ.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1166972504063336448

Ο ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη απουσία, τον τιμωρημένο Μάτος, την θέση του οποίου θα καλύψει ο συμπατριώτης του Ροντρίγκο. Κατά τα άλλα ο Αμπέλ Φερέίρα θα παρατάξει την… καλή του ενδεκάδα την οποία εμπιστεύτηκε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ελ Καντουρί και Εσίτι, με τον Μπίσεσβαρ και τον Λημνιό στα πλάγια. Πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Πέλκας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Άκπομ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα PAOK TV όπου μόνο με συνδρομή 4,99 ευρώ μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει και με τον ίδιο τρόπο θα το παρακολουθήσουν και στην Σλοβακία οι ενδιαφερόμενοι. Ο Σουηδός Αντρέας Εκμπεργκ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Τούμπας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις