Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 ΤΕΛΙΚΟ

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 ΤΕΛΙΚΟ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Βρέθηκε στα… σχοινιά για ένα 20λεπτο, αφού το σκορ έδειχνε 0-2 μέσα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ όμως πήρε δύναμη από τον κόσμο του που γέμισε το γήπεδο του και έφτασε στην απίστευτη ανατροπή με 3-2, μένοντας… ζωντανός για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Με μεγάλη ανατροπή και τον Πασχαλάκη να αποκρούει πέναλτι του Πρόμες στο 71΄, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Θεσσαλονίκη και κράτησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Ο Ποπόφ στο 7΄ και ο Πρόμες στο 17΄ «πάγωσαν» προσωρινά την κατάμεστη Τούμπα, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέτρεψε την κατάσταση πριν τελειώσει το ημίχρονο, με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 29΄ και τέρματα των Λημνιού (37΄) και Πέλκα (44΄). Τα πάντα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (14/8), στη ρωσική πρωτεύουσα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Να αναφέρουμε πως -σε χτεσινό αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης- η Μπενφίκα, επικράτησε με 1-0 της Φενερμπαχτσέ στο Ντα Λουζ. Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ή την Σπαρτάκ Μόσχας.

Σε περίπτωση αποκλεισμού, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πάει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις