Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Συγκινητικός Βιεϊρίνια για την κόρη του και την οικογένειά του!

ΠΑΟΚ: Συγκινητικός Βιεϊρίνια για την κόρη του και την οικογένειά του!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε μία διαφορετική συνέντευξη, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια άφησε στην άκρη τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια για το πρωτάθλημα, μιλώντας για τα όνειρά του, τη ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο και την οικογένειά του.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην πλατφόρμα της Dogout για τη ζωή του έξω από τον αγωνιστικό χώρο και το ποδόσφαιρο γενικότερα, συγκινώντας με τις ατάκες του για την κόρη και τη γυναίκα του.

 Οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια

Για το ποδόσφαιρο: «Ήταν το όνειρο μου από μικρό παιδί. Το να κάνεις δουλειά αυτό που αγαπάς και να πληρώνεσαι τόσο καλά γι’ αυτό, νομίζω ότι είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα ήθελα να είμαι. Όταν ήμουν μικρός, δεν είχα κάποιο άλλο όνειρο ή κάποιο άλλο πλάνο».

Για το αν θα ήθελε να κάνει τατουάζ σε άλλους: «Όχι… Μου αρέσει να τα έχω. Προσπάθησα μία φορά να το κάνω κι εγώ και πιστεύω ότι δεν άφησα… χαρούμενο τον τύπο που το προσπάθησα, με το αποτέλεσμα. Μου είπε να του κάνω μια ίσια γραμμή και μόνο ίσια δεν ήταν…».

Για τις προϋποθέσεις που κάνουν έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή: «Να είσαι συγκεντρωμένος στο όνειρο σου. Να κάνεις ότι σου λέει κάθε προπονητής, γιατί ακόμα και από το χειρότερο προπονητή, μπορείς να μάθεις κάτι. Οπότε μην τα παρατάς. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί κατά τη διάρκεια της καριέρας σου θα περάσεις δύσκολες στιγμές και αν σε αυτές, ξεχάσεις το όνειρο σου ή το στόχο σου ή σε πάρει από κάτω, είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σε ανεβάσει ξανά. Το να βρεθείς στην πρώτη ομάδα ή να παίξεις στην Premier League, είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να μείνεις εκεί».

Για τη ζωή εκτός ποδοσφαίρου: «Προσπαθώ να είμαι με τους φίλους μου, με την οικογένεια μου, να περνάω ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Από τότε που έχω τη σύζυγο και την κόρη μου, προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους γιατί χάνουμε σχεδόν 6 μήνες της σεζόν. Η στιγμή που έχεις ένα δικό σου μωρό στην αγκαλιά, είναι τα πάντα. Θέλεις να είσαι μόνο με την κόρη σου, έτσι ξεχνάς το ποδόσφαιρο, τα προβλήματα. Για μένα η κόρη μου είναι τα πάντα! Επιστρέφω σπίτι και ακουμπάει στην πλάτη μου και κάπου εκεί τελειώνουν όλα. Είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου»!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις