Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Τα δύο νέα “όπλα” και η αναμενόμενη αποχώρηση

ΠΑΟΚ: Τα δύο νέα “όπλα” και η αναμενόμενη αποχώρηση
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Με δυο σημαντικές προσθήκες μπαίνει ο ΠΑΟΚ σε μια περίοδο όπου θα χρειαστεί αρκετές λύσεις, προκειμένου να συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Λίγη ώρα μετά τη δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε γνωστό πως οι Θεσσαλονικείς «έκλεισαν» τον 26χρονο Πορτογάλο μέσο της Πόρτο, Σέρτζιο Ολιέιρα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν στις επιλογές του Λουτσέσκου ενώ –σύμφωνα με την Live Sport- πάει στον ΠΑΟΚ και με τις συστάσεις των Σέρχιο Κονσεϊσάο και Αντελίνο Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: «Λύτρωση» με Σβιντέρσκι στο 87′! Ο Πολωνός απέτρεψε τη «γκέλα» [pics]

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πάντως δεν έμεινε μόνο σε αυτή την κίνηση, αφού στη συνέχεια έγινε γνωστό πως τα βρήκε και με την Ροστόφ για την απόκτηση του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού, Σβέριρ Ίνγκασον. Οι δυο παίκτες αναμένεται να βρεθούν στην Ελλάδα μέσα στην ημέρα για να ολοκληρώσουν την μετακίνηση τους στον ΠΑΟΚ.

Ο ερχομός του Ίνγκασον σημαίνει πως αποχωρεί ο Εβγέν Χατσερίντι από την Τούμπα, κάτι που είχε διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα. Οι δυο αυτοί παίκτες που αποκτήθηκαν στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αναμένεται να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις