Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Τελειώνει” ο Μακ! Τι ισχύει για Μπίσεσβαρ κι Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: “Τελειώνει” ο Μακ! Τι ισχύει για Μπίσεσβαρ κι Ελ Καντουρί

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος επιθετικός δεν έπεισε τον Ράζβαν Λουτσέσκου με τις εμφανίσεις του κι έχει ήδη αποφασιστεί πως δεν θα προχωρήσει η αγορά του από τη Ζενίτ.

Ο Ρόμπερτ Μακ δεν πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, με αποτέλεσμα το όνομα του να μην βρίσκεται στις εισηγήσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά αποφάσισαν να μην αγοράσουν τον Σλοβάκο άσο από τη Ζενίτ, στην οποία κι ανήκει, με τον παίκτη, πάντως, να μην επιθυμεί την επιστροφή στη Ρωσία, εξετάζοντας άλλες προτάσεις.

Στο μεταξύ, αβέβαιο είναι το μέλλον και των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί. Εφόσον έρθει μία καλή πρόταση για τον 30χρονο Ολλανδό άσο που έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται οι Θεσσαλονικείς να τον αφήσουν να φύγει.

Όσον αφορά τον Ελ Καντουρί, οι τραυματισμοί του Μαροκινού άσου σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Πέλκα τον έχουν φέρει αρκετά πίσω. Ο ίδιος φέρεται να ψάχνεται για άλλη ομάδα, καθώς δεν θέλει να έχει “δεύτερο” ρόλο στον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις