Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Θέλει δουλειά στην άμυνα! Ήττα από Νόρτζελαντ

ΠΑΟΚ: Θέλει δουλειά στην άμυνα! Ήττα από Νόρτζελαντ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Δικέφαλο του Βορρά να γνωρίζει την ήττα (2-1) από τη Νόρτζελαντ στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι. Προβλημάτισε στην άμυνα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, βρήκε δίχτυα ο Κουλούρης.

Ο ΠΑΟΚ δεν ενθουσίασε στο τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε από τη Νόρτζελαντ με 2-1, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να κάνει αρκετά αμυντικά λάθη.

Οι Δανοί προηγήθηκαν με τον Όλσεν στο 6′, με τον Βιεϊρίνια να αδυνατεί να διώξει σωστά την μπάλα πάνω στη γραμμή και τον άσο της Νόρτζελαντ να μην δυσκολεύεται να κάνει το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα, καθώς αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στην πίεση της πιο νεαρής ομάδας των Δανών, με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνος.

Στο 31′ ο Γκόντσγουέϊ πίεσε τον Μιχόγεβιτς ο οποίος έκανε ένα παιδικό λάθος στη προσπάθεια του να γυρίσει τη μπάλα προς τον τερματοφύλακα. Ο παίκτης της Νόρτζελαντ έκλεψε την μπάλα, πέρασε και τον Ρέι κι έκανε σε κενή εστία το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο, έγινε πιο απειλητικός κι έχασε ευκαιρίες για γκολ. Στο 75′ κατάφερε να μειώσει το σκορ, με τον Λημνιό να κάνει τη σέντρα και τον τον Πέδρο Ενρίκε με κεφαλιά πάσα να δίνει στον Κουλούρη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σε κενή εστία για το 2-1.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε στα τελευταία λεπτά να πετύχει δεύτερο γκολ κι έτσι ηττήθηκε στο τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κίτσιος, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σαχόβ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Γλύκος, Μάτος, Μπαλόγιανης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Πέλκας (63′ Λημνιός), Κουλούρης.

Νόρτζελαντ: Λάρσεν, Τίντελμαν (53′ Άντερσεν), Νέλσον, Σκόβγκαρντ, Μπάρτολετς, Γένσεν, Ρίγκαρντ, Μίνι, Όλσεν(57′ Ράσμουσεν), Ντάμσγκαρντ, Γκόντσγουεϊ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις