Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – “Θέμα ωρών η μετεγγραφή Πρίγιοβιτς” – Το απίστευτο μπόνους

ΠΑΟΚ – “Θέμα ωρών η μετεγγραφή Πρίγιοβιτς” – Το απίστευτο μπόνους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφτιαξε ένα πολύ καλό όνομα με την… Killer παρουσία του στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να εξαργυρώσει αυτή του την επιτυχία με μια “χρυσή” μετακίνηση. Τελειωμένη θεωρούν την μετεγγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ οι Σαουδάραβες. Το μπόνους που αναμένεται να μπεί στο συμβόλαιο του.

Η Αλ Ιτιχάντ είναι έτοιμη να εξαγοράσει τη ρήτρα αγοράς του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και να τον “αρπάξει” από την “οικογένεια” του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος διεθνής επιθετικός εμφανίζεται έτοιμος να πει το “ναι” στην… τρελή πρόταση της ομάδας από την Σαουδική Αραβία, η οποία θα του αποφέρει για τα επόμενα 4,5 χρόνια ποσό 25 εκατομμυρίων ευρώ (5.300.000 ευρώ ετησίως).

ΠΑΟΚ: Η ξεκάθαρη διάθεση του Πρίγιοβιτς και το “εμπόδιο”

Οι Άραβες στα δημοσιεύματα τους τονίζουν πως ο “Πριγιο-γκόλ” τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, ενώ η φράση “μάλλον φεύγω” που φέρεται να ειπώθηκε από τον Σέρβο φορ στους συμπαίκτες του, στο χθεσινό (04.01.2019) δείπνο που έγινε με πρωτοβουλία του Ραζβάν Λουτσέσκου, φέρεται να… δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσει.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα αναφέρουν πως πέρα από το “χρυσό” συμβόλαιο των 5,3 εκατ. η Αλ Ιτιχάντ θα προσφέρει στον Πρίγιοβιτς και 25.000 ευρώ για κάθε γκολ!

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν την δυνατότητα αναπροσαρμογής του συμβολαίου του παίκτη, με τον Πρίγιοβιτς να έχει πάρει διήμερη άδεια προκειμένου να αποφασίσει για το δικό του μέλλον. Πάντως, όπως και αν κυλήσουν τα πράγματα σε αυτή την υπόθεση, οι Θεσσαλονικείς κάνουν ήδη τις κινήσεις τους, προκειμένου να μην μείνουν χωρίς “όπλο” στην κορυφή της επίθεσης τους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις