Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Τραυματίας ο Πασχαλάκης! Αμφίβολος για Βίντι

ΠΑΟΚ: Τραυματίας ο Πασχαλάκης! Αμφίβολος για Βίντι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δέχθηκε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πλέον είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Ουγγαρίας κόντρα στη Βίντι, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να εμφανίζεται τραυματίας στη Νέα Μεσημβρία, μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να είναι πλέον αμφίβολος για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Βίντι για το Europa League.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ανήκει ήδη στο παρελθόν κι ο Δικέφαλος ετοιμάζεται γι’ ακόμα ένα τελικό. Αυτή τη φορά για την Ευρώπη. Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίντι έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία κι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει στην Ουγγαρία για τη νίκη.

Την Κυριακή (04.11) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που δέχτηκε γονατιά στον αριστερό τετρακέφαλο έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Μαουρίσιο ακολούθησε τμήμα της κανονικής προπόνησης – που αφορούσε τη φυσική κατάσταση και την κυκλοφορία της μπάλας- και συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τη Δευτέρα (05.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις