Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Βαρέλα: Μικρή ρήξη στη μέση έδειξαν οι εξετάσεις!

ΠΑΟΚ – Βαρέλα: Μικρή ρήξη στη μέση έδειξαν οι εξετάσεις!
Intime

Ο Φερνάντο Βαρέλα έφυγε με φορείο από την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και τη Δευτέρα έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Φερνάντο Βαρέλα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, δεν μπορούσε να περπατήσει καλά μετά τέλος του και χρειάστηκε πατερίτσες για να μπει στο αυτοκίνητο που έφτασε στην Τούμπα για να τον παραλάβει.

ΠΑΟΚ: Μήνυμα ενότητας από Φερέιρα! pic

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πρόβλημα στη μέση, σε κάποιον μεσοσπονδύλιο δίσκο. Ο Βαρέλα έκανε μαγνητική τη Δευτέρα, με τα αποτελέσματα να κάνουν λόγο για μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μέσοσπονδύλιου δίσκου Ο3-Ο4.

Στον Βαρέλα θα χρειαστεί να του γίνει θεραπευτική έγχυση και έπειτα η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά ώστε να αποσαφηνιστεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ εμφανίζεται να αισθάνεται ήδη καλύτερα και δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Όλα τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του κεντρικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι εξετάσεις του Φερνάντο Βαρέλα έδειξαν ότι έχει υποστεί μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μέσοσπονδύλιου δίσκου Ο3-Ο4.

Την Τρίτη (03.09) θα γίνει θεραπευτική έγχυση στον ποδοσφαιριστή και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις