Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ- Βασιλεία: “Έτοιμο” το sold out! Μοίρασε φανέλες ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ- Βασιλεία: “Έτοιμο” το sold out! Μοίρασε φανέλες ο Σαββίδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν… εξαφανίσει τα εισιτήρια για το εντός έδρας ματς με τη Βασιλεία (24/7, 20:30) για τον 2ο προκριματικό του Champions League. Κάποιοι από αυτούς όμως ευτύχησαν να βρουν μπροστά τους τον Γιώργο Σαββίδη.

Σε μια κατάμεστη Τούμπα αναμένεται να αγωνιστεί το βράδυ της Τρίτης ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάνει βήμα πρόκρισης -κόντρα στη Βασιλεία- στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Κλήρωση Champions League: Βασιλεία και μετά… Σπαρτάκ Μόσχας για ΠΑΟΚ!

Οι ουρές που σχημάτισαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ από το πρωί της Δευτέρας συνεχίστηκαν και το απόγευμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν από την ΠΑΕ, υπάρχουν πλέον 500 μεμονωμένα εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση, τα οποία θα διατεθούν μέσω ίντερνετ.

Κλήρωση Europa League: Οι αντίπαλοι για Ατρόμητο – Αστέρα και… ΠΑΟΚ

Η λαχτάρα των φίλων του “δικέφαλου του Βορρά” για να στηρίξουν την ομάδα τους είναι τέτοια που δεν τους επηρέασε ούτε η δυνατή βροχή και το χαλάζι που έπεσε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα (23.07.2018).

Ορισμένοι από αυτούς (περίπου 30 άτομα) που περίμεναν στην ουρά για ένα εισιτήριο, μπήκαν στην μπουτίκ της ομάδας -που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τα εκδοτήρια- προκειμένου να προφυλαχθούν.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την Βασιλεία! Με 18 παίκτες στη «μάχη» του Champions League

Εκείνη την ώρα όμως, στη μπουτίκ ήταν και ο Γιώργος Σαββίδης. Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είδε τους… βρεγμένους φίλους της ομάδας και αποφάσισε να τους κάνει… δώρο 30 επίσημες εμφανίσεις της ομάδας!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις