Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Το NewsIt.gr στην Τούμπα: ΠΑΟΚ – Βασιλεία 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Το NewsIt.gr στην Τούμπα: ΠΑΟΚ – Βασιλεία 2-1 ΤΕΛΙΚΟ
@PAOK_FC

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη το ευρωπαϊκό του ταξίδι, επικρατώντας με 2-1 της Βασιλείας, αλλά το γκολ που δέχθηκε στο 82′ κρατά τους φιλοξενούμενους στο κόλπο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τη Βασιλεία μέσα στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για την Β’ προκριματική φάση του Champions League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με 2-0, με τα γκολ των Κάνιας και Πρίγιοβιτς, αλλά οι Ελβετοί πέτυχαν το γκολ που ήθελαν στο 82′.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” θα δείξει την έμπρακτη στήριξή του στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής και ως πρώτη ενέργεια βοήθειας, θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα με τη Βασιλεία προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Αν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας και συνεχίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θα βρει απέναντί του τη Σπαρτάκ Μόσχας

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τη Βασιλεία και συνεχίσει στο Europa League, θα αντιμετωπίσει στον Γ΄ προκριματικό γύρο το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Φίτεσε και τη Βιτορούλ Κοστάντζα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις