Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Βασιλεία: Με συνοδεία Σαββίδη στην Τούμπα! Τα μοναδικά πανό της εξέδρας – video

ΠΑΟΚ – Βασιλεία: Με συνοδεία Σαββίδη στην Τούμπα! Τα μοναδικά πανό της εξέδρας – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στην Τούμπα περίπου μια ώρα πριν τη “σέντρα” του αγώνα με τη Βασιλεία. Στο γήπεδο την υποδέχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Πανό με συλλυπητήρια μηνύματα προς τις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές θα υπάρξουν στις εξέδρες.

Ο Ιβάν Σαββίδης συνόδεψε την αποστολή του ΠΑΟΚ μέχρι την Τούμπα και χαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” κατά την έξοδο τους από το πούλμαν που τους μετέφερε.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ “αποθεώθηκε” από τους φίλους της ομάδας που ήταν στο σημείο και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, με προορισμό το “Μακεδονία Παλλάς”, εκεί όπου θα παρακολουθήσει τον αγώνα.

Να θυμίσουμε πως είναι γνωστή η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην δώσει το “παρών” μέσα σε γήπεδο, όσο διαρκεί η τιμωρία του έχει επιβληθεί για τα γεγονότα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ της περασμένης σεζόν. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και πριν τον περασμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η σημερινή αναμέτρηση για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League γίνεται στη… σκιά των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει ενημερώσει πως θα διαθέσει τα έσοδα του αγώνα στους πληγέντες.

Το κλίμα είναι… βαρύ και στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, κάτι που θα.. φανεί και στην εξέδρα. Οι φίλοι του “δικέφαλου του Βορρά” -εις ένδειξη πένθους- σήκωσαν -μόνο- πανό με συλλυπητήρια μηνύματα προς τις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις