Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Βίντι 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Τραγικός” ο Δικέφαλος του Βορρά!

ΠΑΟΚ – Βίντι 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Τραγικός” ο Δικέφαλος του Βορρά!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός κόντρα στη Βίντι, έκανε τη χειρότερή του εμφάνιση στη σεζόν και ηττήθηκε εύκολα με 2-0 στην Τούμπα από την Βίντι, χάνοντας την ευκαιρία να γίνει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ένα γκολ από το… πουθενά μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα, έβγαλε εκτός ρυθμού τον ΠΑΟΚ, που δεν κατάφερε ποτέ να αντιδράσει στο ματς και δεχόμενος και δεύτερο τέρμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ηττήθηκε από τη Βίντι στην Τούμπα με 2-0.

Σε κακή βραδιά όλοι οι παίκτες του Λουτσέσκου, δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου τους αντιπάλους τους και έχασαν δίκαια το ματς, για τη δεύτερή τους ήττα στη διοργάνωση, η οποία πάντως δεν έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα το “δρόμο” προς την επόμενη φάση. Ο Δικέφαλος του Βορρά ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τους Ούγγρους, αλλά και τη Μπάτε Μπορίσοφ στους 3 βαθμούς.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Βίντι από το newsit.gr

Με φόρα από το πρωτάθλημα, όπου συνεχίζει να έχει το απόλυτο των νικών μετά από 7 αγωνιστικές και θεωρείται πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στην Ευρώπη κόντρα στη Βίντι.

Οι Ούγγροι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με δύο ήττες και η ομάδα του Λουτσέσκου έχει την ευκαιρία με νίκη, να γίνει φαβορί και για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά το μεγάλο διπλό στη Λευκορωσία επί της Μπάτε Μπορίσοφ με 1-4.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις