Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Βίντι: Νικά και… πλησιάζει στην επόμενη φάση

ΠΑΟΚ – Βίντι: Νικά και… πλησιάζει στην επόμενη φάση

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βίντι στη Τούμπα (22:00, NewsIt.gr, Cosmote sport 3), με σκοπό να πάρει άλλη μία νίκη, που θα του δώσει σημαντικό προβάδισμα στη “μάχη” της πρόκρισης στους “32” του Europa League.

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ουγγρική Βίντι στην Τούμπα, σε ματς για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1055364396103417857

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη “δυνατή” του έδρα και την πολύ καλή ψυχολογία που έχει “χτίσει” με το νικηφόρο του σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη και να πάρει το “τρίποντο” κόντρα στην ουραγό του ομίλου του.

Κατά την περασμένη “στροφή” των ομίλων του Europa League, o “δικέφαλος του Βορρά” πήρε τη νίκη επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία. Όσον αφορά τη Βίντι, γνώρισε την ήττα στην έδρα της Τσέλσι και δεν έχει ούτε βαθμό στο συγκεκριμένο γκρουπ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο και αναμένεται να παρατάξει τους Θεσσαλονικείς με τους Πασχαλάκη, Τόσκα, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Πέλκα, Πρίγιοβιτς, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ουκρανός Εβγέν Αρανόφσκι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις