Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Βόλος: Λυτρώθηκε από τον αρχηγό! Κρατάει μόνο ότι επέστρεψε στην κορυφή

ΠΑΟΚ – Βόλος: Λυτρώθηκε από τον αρχηγό! Κρατάει μόνο ότι επέστρεψε στην κορυφή
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ότι θα περίμενε κανείς από τον Βόλο, αλλά τελικά επικράτησε με 1-0 και πήρε το τρίποντο με το οποίος επιστρέφει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague.

Επαγγελματική νίκη σπουδαίας σημασία πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο για την 21η αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague. Ο αρχηγός του “δικέφαλου του Βορρά” ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Λημνιός στο 60ο λεπτό και παρά την πίεση που άσκησε ο πολύ μαχητικός Βόλος, το αποτέλεσμα παρέμεινε ως το τέλος και οι “ασπρόμαυροι” προσπέρασαν τον Ολυμπιακό και “έπιασαν” ξανά κορυφή.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης ΕΔΩ

To ματς

Με ανάποδους τους ρόλους ξεκίνησε το ματς στην Τούμπα, αφού ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε θέση άμυνας και ο Βόλος ήταν αυτός που προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι και να δημιουργήσει φάσεις. Οι μεγάλες ευκαιρίες του Βαρέλα στο 34′, που έστειλε άουτ τη μπάλα μετά από κεφαλιά που πήρε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή και του Σφιντέρφσκι στο 40′ που πλάσαρε εύστοχα τον Γκαραβέλη στο τετ-α-τετ αλλά ο Βιγιάρες πρόλαβε και έδιωξε πάνω στη γραμμή, ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου για τους γηπεδούχους, που πήγαν στα αποδυτήρια υπό τους ήχους των αποδοκιμασιών των φιλάθλων στην Τούμπα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ καλύτερο ρυθμό και τον Βιεϊρίνια να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ πλασάροντας άστοχα από πολύ καλή θέση στο 52′, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μάντζης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να “παγώσει” την Τούμπα, σε τετ-α-τετ με τον Ζίφκοβιτς, στέλνοντας κι αυτός την μπάλα άουτ. Τον “γόρδιο δεσμό” της άμυνας των Βολιωτών έλυσε τελικά ο Βιεϊρίνια, που ευστόχησε στο πέναλτι, που κέρδισε ο Λημνιός από τον Τσαούση διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 στο 60 λεπτό.

Στη συνέχει του ματς ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα, χωρίς να κυνηγήσει ιδιαίτερα κάποιο δεύτερο τέρμα, ενώ ο Βόλος παρότι πήρε την κατοχή στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να φτάσει σε θέση βολής μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, με το τελικό 1-0 να επαναφέρει τον “δικέφαλο του Βορρά”στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μαουρίσιο (54’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο, Λημνιός, Μίσιτς, Βιεϊρίνια (88’ Εσίτι), Σφιντέρσκι (69’ Λάμπρου).

Βόλος: Γκαραβέλης, Δημόπουλος (83’ Τόρες), Τσίκα, Οικονόμου, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Ζοάο (77’ Λύρατζης), Γκουαροτσένα, Τσαούσης, Μουνίθ, Μάντζης.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις