Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Χάνει και Ελ Καντουρί! Φόβοι για θλάση του Μαροκινού

ΠΑΟΚ: Χάνει και Ελ Καντουρί! Φόβοι για θλάση του Μαροκινού
ΦΩΤΟ intime

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΟΚ, ο οποίος και έχει καταφέρει να… επιβιώσει στη φετινή σεζόν αποκλειστικά και μόνο λόγω του μεγάλου “βάθους” στο ρόστερ του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χάνει αυτή τη φορά τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Νέος τραυματισμός στον ΠΑΟΚ, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να νιώθει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση, που θα βάλει ουσιαστικά τέλος στη σεζόν του.

Με το ίδιο πρόβλημα, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει και τον Πέδρο Ενρίκε, ενώ εκτός παραμένει και ο Άκπομ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναζητά ξανά λύσεις εκ των έσω για να αντιμετωπίσει τις απώλειες βασικών.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κατά την διάρκεια της προπόνησης ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Μαροκινός θα κάνει εξετάσεις το βράδυ, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ να κάνει λόγο για θλάση. Από θλάση 2ου βαθμού ταλαιπωρείται και ο Πέδρο Ενρίκε . Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε θεραπείες και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Στο γυμναστήριο και την πισίνα έμεινε ο Τσούμπα Άκπομ , που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Κανονικά συμμετείχαν με την ομάδα οι Ζαμπά , Μπίσεσβαρ και Κάνιας που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν. Το Σάββατο (13.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις